Buurt aan Tafel

Op dinsdag 3 april a.s. schuiven coördinator Silvia en vrijwilliger Marita aan bij Buurt aan Tafel van Wij’dewereld in Nijmegen Oost.

Compilatie 2 (002)

Wij’dewereld wil mensen in Nijmegen Oost verbinden en inspireren met verschillende activiteiten, zoals gezellig samen eten. Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand koken vluchtelingen een heerlijke maaltijd uit de eigen culturele keuken. En aangezien Hulpdienst Nijmegen toch al bijna 60 jaar in deze wijk gevestigd is, vonden wij het hoog tijd om eens nader kennis te maken met “onze’ buurtgenoten en te vertellen over het werk van de Hulpdienst. Iedereen is welkom!

Wanneer: Iedere 1e en 3e dinsdag van 18.00 – 19.30 uur met nazit. Welkom vanaf 17.30 uur
Waar: Van Slichtenhorststraat 81
Aanmelden via www.wij-dewereld.nl

 

 

Hulpdienst Nijmegen | Groesbeekseweg 38 | 6524 DD Nijmegen | (024) 322 82 80 |