Tuinseizoen weer geopend – vrijwilligers gezocht!

De eerste tuinen zijn alweer zorgvuldig onder handen genomen door onze tuinvrijwilligers. En ze doen het fantastisch, met liefde voor de tuin en aandacht voor de mensen.

Iedere dag komen er nieuwe vragen bij ons binnen van mensen die ook graag een beroep willen doen op onze vrijwilligers omdat ze veelal vanwege gezondheidsredenen niet meer zelf de tuin kunnen onderhouden, en ze geen beroep kunnen doen op hun omgeving of betaalde hulp. We kunnen dan ook zeker nieuwe vrijwilligers gebruiken! Lijkt het jou wat om lekker buiten bezig te zijn en daarmee iemand een groot plezier te doen? Het hoeft niet wekelijks, mag ook een paar uurtjes in de maand, alle hulp is welkom! Bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Hulpdienst Nijmegen | Groesbeekseweg 38 | 6524 DD Nijmegen | (024) 322 82 80 |