Alzheimercafé Regio Nijmegen

Op dinsdag 16 oktober is er weer een Alzheimercafé avond in Nijmegen.
Dit keer over de rol van de huisarts bij dementie. Bij vermoedens van dementie kunt u terecht bij de huisarts. Een huisarts uit Berg en Dal legt uit hoe een vervolgtraject eruit kan zien, wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld onderzoek en verschillende vormen van hulp en zorg.

Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. De bijeenkomsten starten meestal met een inleiding door een deskundige of de vertoning van een film, waarna de bezoekers ideeën, informatie en ervaringen kunnen uitwisselen. De avonden worden georganiseerd in samenwerking met o.a. Hulpdienst Nijmegen, Pro Persona Nijmegen, Swon het seniorennetwerk, Radboud Alzheimer Centrum, ZZG zorggroep, Buurtzorg en het OBG.

Datum: elke derde dinsdag van de maand
Tijd: inloop vanaf 19:00 uur, het programma begint om 19:30 uur
Locatie: het OBG (Oud Burgeren Gasthuis) in Grand-Café De Borger, Professor Cornelissenstraat 2 in Nijmegen
Entree: toegang is gratis, inclusief twee consumpties. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Hulpdienst Nijmegen | Groesbeekseweg 38 | 6524 DD Nijmegen | (024) 322 82 80 |