Give Time Project

Sander is sinds 2010 vrijwilliger bij Hulpdienst Nijmegen. In het voorjaar van 2018 heeft hij een aantal collega’s op de afdeling van het bedrijf waar hij werkt opgetrommeld om samen in kleine groepjes een aantal tuintjes van cliënten van Hulpdienst Nijmegen op te ruimen. Dit initiatief werd vanuit het bedrijf gefaciliteerd onder de naam Give Time Project.

In totaal zijn er 6 tuintjes opgeknapt en de reacties van zowel cliënten als van Sanders collega’s waren ontzettend positief. En ook wij bij Hulpdienst Nijmegen werden blij van het enthousiasme van deze “vrijwilligers-voor-1-dag. Het enthousiasme is zelfs zo groot dat er plannen worden gemaakt om er dit jaar een vervolg aan te geven.
Wij houden u op de hoogte.

Met dank aan www.rb.com

Hulpdienst Nijmegen | Groesbeekseweg 38 | 6524 DD Nijmegen | (024) 322 82 80 |