Neem contact
met ons op

Nieuws

Stagiaires Social Work

Al heel wat jaren kunnen studenten van de HAN Social Work (voorheen Maatschappelijk Werk Dienstverlening) stage lopen bij Hulpdienst Nijmegen. Zo jong als ze vaak zijn leren ze contact te maken met mensen in kwetsbare situaties, zoals ouderen en mantelzorgers, en maken ze van dichtbij mee wat het is om met laagdrempelige hulp veel voor een ander te kunnen betekenen (Lees bv het interview met Jur).

En iedere keer weer is de combinatie tussen jonge student en (meestal) een oudere cliënt weer heel bijzonder. Zelfs zo bijzonder dat een enkele student besluit om na de stage als vrijwilliger door te gaan. Want dat is eigenlijk het enige nadeel: dat de stage eindigt en de student ons en de cliënten weer moet verlaten.

Zo ook in deze periode, waarin we afscheid moeten nemen van Jarmo, Marit en Simone. Gelukkig melden zich ook weer nieuwe studenten aan en mogen we Floor en Suzanne verwelkomen.

Wij wensen alle studenten, oude en nieuwe stagiaires, veel succes!

Ga naar volledig overzicht