Neem contact
met ons op

Nieuws

Denk-doe-maak brief voor cliënten

Lieneke kwam met het idee om mensen iets te sturen waar ze thuis eenvoudig en actief mee aan de slag kunnen: de denk-doe-maak brief.

Vorige week viel de (eerste) denk-doe-maak brief bij cliënten van Hulpdienst Nijmegen in de brievenbus en de reacties zijn heel leuk en positief. Zo belde Lieneke een meneer om te vragen hoe het met hem ging en bleek dat hij net op dat moment de sudoku-puzzel aan het maken was. En Bregje sprak iemand die enthousiast aan het kleuren geslagen was. Of er al iemand de plaatcake heeft gemaakt weten we nog niet 🙂

Even weer iets anders om de dag te breken, naast de berichtgevingen op TV, een telefoontje of een kaartje in de brievenbus. Een brief met nieuwtjes, ideeën, tips, iets creatiefs, een recept, een puzzel. Iets waarbij mensen niet hoeven te wachten op input van anderen maar zelf aan de slag kunnen.

Hebt u thuis een printer? Dan kunt u de denk-doe-maak brief hier zelf printen.
Veel plezier!

Bron afbeelding: pinterest.com

Ga naar volledig overzicht