Neem contact
met ons op

Nieuws

Mooie vogelgeluiden

Tijdens deze roerige tijd onderhouden wij als Hulpdienst zoveel mogelijk contact met onze cliënten en vrijwilligers om te kijken waar we hen kunnen ondersteunen op afstand. Dat kan zijn een fijn telefoongesprek of bijvoorbeeld het regelen van een vrijwilliger voor de boodschappen. Een hart onder de riem en laten weten dat we er voor elkaar zijn.

Om het positieve in deze tijd weer naar boven te halen hebben wij onze vrijwilligers gevraagd om leuke dingen met ons te delen die gerelateerd zijn aan deze tijd. Mooie quotes of gedachten, uitspraken of foto´s. Zo kregen wij van onze vrijwilligster Marion een mooi filmpje toegestuurd met vogelgeluiden. Want de lente trekt zich gelukkig niks aan van de pandemie, de vogels fluiten vrolijk door!Ga naar volledig overzicht