Neem contact
met ons op

Nieuws

Corona: Vrijwilligers kunnen weer bij cliënten thuis op bezoek

Ook Hulpdienst Nijmegen kan weer een stap verder in dit coronatijdperk:

Vrijwilligers kunnen vanaf 8 juni weer bij cliënten op bezoek en daarmee kunnen veel hulpvragen weer worden opgestart. Dit alles uiteraard en wederom met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Deze versoepeling biedt weer een stuk meer mogelijkheden en we hopen dan ook dat wij hiermee weer veel voor de kwetsbare mensen in Nijmegen kunnen betekenen. We kunnen echter niet vaak genoeg blijven benadrukken dat, gezien de kwetsbaarheid van onze doelgroep, zorgvuldigheid en veiligheid bij alle hulpvragen voorop blijven staan. Daarom blijven wij en onze vrijwilligers de richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid nauwgezet volgen. Afspraken gaan alleen door als geen van beiden verkoudsklachten heeft, en als er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Handen worden goed gewassen, elkaars handen worden niet geschud, en drukte wordt vermeden.

We hebben vandaag al verschillende vrijwilligers gesproken en ze zijn allemaal erg blij zijn met deze ontwikkeling! Blij dat ze eindelijk weer, weliswaar onder voorwaarden, datgene kunnen doen waarvoor ze zich ooit bij ons hebben aangemeld. En wij op kantoor ook!

Ga naar volledig overzicht