Neem contact
met ons op

Nieuws

‘Teatime aan huis’

Al sinds het najaar van 2015 ontvangen vrijwilligsters Thecla en Annelies iedere maand cliënten bij hun thuis voor een Teatime. En iedere keer wordt er een heerlijke speciale taart gebakken.

Helaas moesten wij vanwege de coronamaatregelen de verschillende Teatimes in Nijmegen annuleren. Toen Annelies vorige week de Hulpdienst belde met de vraag of zij en Thecla toch iets konden doen voor de vaste bezoekers van ‘hun’ Teatime, ontstond het idee om een stukje taart naar de mensen tóe te brengen.

En zo geschiedde: dinsdag 9 juni werd er weer een heerlijke taart gebakken en togen Annelies en Thecla erop uit om de dames te verrassen. En wat een geslaagde verrassing was het!

Natuurlijk hopen Annelies en Thecla, en de vrijwilligsters van onze andere Teatimes in Nijmegen Dukenburg en Nijmegen West, dat ze de deelnemers weer heel gauw kunnen verwelkomen. Laten we hopen dat dat niet meer lang hoeft te duren.

Ga naar volledig overzicht