Neem contact
met ons op

Nieuws

Tuinvrijwilligers gezocht!

De eerste tuinwerkzaamheden van 2020 zijn, na het begin van de coronacrisis, de afgelopen week weer met zorg en aandacht, én met naleving van de RIVM richtlijnen, door onze enthousiaste vrijwilligers verricht. En we werden er allemaal blij van: cliënten die het zelf niet meer kunnen zijn weer geholpen, vrijwilligers kunnen écht weer wat doen en de coördinatoren op kantoor kunnen weer bemiddelen.

En er liggen nog heel wat vragen op ons te wachten. Daarom maken wij heel graag kennis met nieuwe tuinvrijwilligers!

Het gaat om eenvoudig tuinonderhoud zoals onkruid verwijderen, laag snoeiwerk, schoffelen en vegen. De tuintjes zijn over het algemeen niet heel groot, het zal in hooguit 3 uurtjes te doen kunnen zijn.

Dus heb jij die paar uurtjes beschikbaar? En lijkt het jou leuk om mensen, die niet terug kunnen vallen op mensen uit hun omgeving en ook niet de financiële middelen hebben om een tuinman in te schakelen, te helpen om hun tuin weer netjes en gezellig op orde te maken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag met jou kennis om samen de mogelijkheden en onze werkwijze te bespreken!

Ga naar volledig overzicht