Neem contact
met ons op

Nieuws

Oproep voor vragenlijstonderzoek onder (oud)mantelzorgers voor het GOUDmantel Parkinson project

GOUDMantel is een afkorting en staat voor: Gebruik van de ervaring van OUD-mantelzorgers van mensen met Parkinson(isme).
Want mantelzorgers zijn goud waard! Oud-mantelzorgers, van wie de naaste met Parkinson(isme) is overleden, hebben een schat aan kennis en ervaring opgedaan tijdens de zorg. Maar deze kennis blijft vaak onbenut, terwijl deze informatie juist andere mantelzorgers kan helpen.
Het doel van het GOUDMantel project is dan ook om mantelzorgers beter te ondersteunen door gebruik te maken van de waardevolle kennis en ervaringen van huidige en oud-mantelzorgers, en dit met andere mantelzorgers te delen.

Daarvoor willen we eerst meer te weten komen over de bestaande ondersteuning die mantelzorgers ontvangen: welke behoefte er is bij mantelzorgers? Welke ondersteuning wordt er al geboden? Wordt hier nog iets in gemist? En welke interesse is er is bij mantelzorgers en oud-mantelzorger om ervaringen onderling uit te wisselen? Vandaar dat we starten met een vragenlijstonderzoek.

Zowel huidige als oud-mantelzorgers van mensen met Parkinson kunnen meedoen. Hebt u interesse of wilt u meer informatie? Klik dan op deze link.

Ga naar volledig overzicht