Neem contact
met ons op

Nieuws

Nieuwe maatregelen

Op de persconferentie van 20 januari werden tenminste 2 nieuwe maatregelen aangekondigd: de avondklok en het aantal bezoekers per dag.

We hebben weer uitgebreid met het team overlegd en wij blijven bij ons beleid dat in principe de bezoeken van vrijwilligers aan cliënten kunnen doorgaan. Tijdens de persconferentie werd nogmaals benadrukt, onder andere door Hugo de Jonge, dat de inzet van vrijwilligers en maatjes momenteel erg belangrijk is om de eenzaamheid bij ouderen en kwetsbare mensen tegen te gaan. Ons belangrijkste uitgangspunt blijft echter wel dat alle betrokkenen zich hier goed bij moeten voelen.

We blijven nauw in contact met vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers om de hulp op een voor ieder verantwoorde en veilige manier te kunnen blijven bieden. En kan het niet live, dan doet een telefoontje of kaartje ook al wonderen. Naar elkaar blijven omzien en aandacht houden voor elkaar blijft ons rode draad!

Wilt u meer weten over de manier waarop wij binnen de coronamaatregelen ons werk voortzetten, hebt u hulp nodig of wilt u zelf hulp bieden, neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar volledig overzicht