Neem contact
met ons op

Nieuws

De nieuwe folder van Hulpdienst Nijmegen al gezien?

Hulpdienst Nijmegen brengt hulpvragers, die zelfstandig thuis wonen in (gemeente) Nijmegen, en vrijwilligers bij elkaar. De kern van de hulp ligt in een waardevolle ontmoeting tussen mensen in een ontspannen sfeer. Belangrijk is dat het klikt tussen beiden. Veel voorkomende hulpvragen zijn bezoek en gezelschap, hulp bij boodschappen, wandelen, eenvoudige klusjes en tuinonderhoud, en mantelzorgondersteuning. We bieden altijd hulp op maat en er is geen indicatie nodig.

Wilt u meer weten? Lees dan onze nieuwe folder en neem gerust contact met ons op. Wij leggen u alles graag uit.
En wil je vrijwilliger worden dan horen wij het natuurlijk ook heel graag!

Met dank aan Deel 2 Ontwerpers, webstudio Fatpixel, Janssen Repro en Wizzinc fotografeert. En natuurlijk alle vrijwilligers en hulpvragers op de foto’s!

Ga naar volledig overzicht