Neem contact
met ons op

Nieuws

Respijtzorg Wijzer voor mantelzorgers

Mantelzorg kan intensief en stressvol zijn. Mantelzorgers kunnen alleen goed voor een ander zorgen als zij ook goed voor zichzelf zorgen. Even ontspannen en tijd voor zichzelf om op adem te komen is daarbij belangrijk. Dit kan door een uurtje te gaan sporten, een avondje voor zichzelf te hebben, een nacht goed te slapen of aandacht te geven aan andere zaken die van belang zijn. Het kan dan fijn zijn als mantelzorgers de zorg op deze momenten even aan een ander kunnen toevertrouwen. Dit wordt ook wel respijt, respijtzorg of een zorgpauze genoemd. 

Mantelzorg Nijmegen heeft de Respijtzorg Wijzer uitgebracht met daarin informatie over verschillende organisaties die een aanbod hebben op het gebied van respijtzorg voor mantelzorgers in Nijmegen. Hulpdienst Nijmegen behoort tot een van deze organisaties. Klik voor de Respijtzorg Wijzer op: https://bit.ly/3qYNlxQ.

Neem voor vragen gerust contact op met ons of met Mantelzorg Nijmegen: https://mantelzorg-nijmegen.nl/.

Ga naar volledig overzicht