Neem contact
met ons op

Nieuws

Jaarverslag 2020

In 2020 werd het vrijwilligerswerk van de Hulpdienst geregeerd door Covid-19. De sociale gevolgen waren groot. Vrijwilligers konden ineens niet meer bij hun cliënten op bezoek. We konden niet anders dan precies het tegenovergestelde doen dan waar we voor staan, namelijk ‘mensen helpen als ze veel alleen zijn’.

Tot tweemaal toe moesten we besluiten om de activiteiten van de vrijwilligers stop te zetten. Dit was een bijzonder moeilijke keuze, maar onze verantwoordelijkheid was groot vanwege de enorme kwetsbaarheid van onze cliënten. Zorgvuldigheid en veiligheid stonden voorop. Samen met de vrijwilligers hebben we gezocht naar mogelijkheden om onze cliënten toch zoveel mogelijk steun te verlenen.

Hoe we dat hebben kunnen doen leest u hier in het Jaarverslag 2020.

Ga naar volledig overzicht