Neem contact
met ons op

Nieuws

Corona: steeds meer versoepelingen

Na de persconferenties van 28 mei en 18 juni jl. lijkt het “oude-normale” leven weer langzaam terug te keren in de werkelijkheid.

Het maximum aan het aantal bezoekers thuis is los gelaten en ook buitenshuis zijn er geen beperkingen meer in het aantal mensen dat samen afspreekt. Ook de mondkapjesplicht is versoepeld (alleen nog op die binnenplekken waar moeilijk 1,5 meter afstand kan worden gehouden, zoals het openbaar vervoer en middelbare scholen).
Eerder al, op 28 april jl., was ook de avondklok al geëindigd.

Voor de vrijwilligers van de Hulpdienst betekent dit steeds meer spontaniteit in het contact met hun cliënten en hier zijn wij bij de Hulpdienst heel blij om.

We zijn enorm dankbaar voor de grote mate van zorgvuldigheid en flexibiliteit die onze vrijwilligers hebben laten zien, in het naleven van alle richtlijnen die ook nog eens meerdere keren moesten worden aangepast of gewijzigd. We doen mooi, belangrijk en dankbaar werk met z’n allen, en we hebben bewezen dat we ons door een crisis zoals deze niet laten tegenhouden.

Ga naar volledig overzicht