Neem contact
met ons op

Nieuws

Corona: Persconferentie 26 november – nieuwe verscherpte maatregelen

We hebben allemaal de persconferentie kunnen volgen van 26 november jl. waarin nieuwe verscherpte maatregelen werden aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus opnieuw te remmen. Deze maatregelen hebben oa betrekking op het aantal bezoeken thuis (advies) en een avondlockdown vanaf 17.00 uur. Ook zijn regels zoals het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand weer terug.

Naar aanleiding van deze personferentie hebben wij opnieuw zorgvuldig overlegd welke gevolgen dit heeft voor de bezoeken van onze vrijwilligers aan hun cliënten en of wij bijvoorbeeld met het oog op de enorme toename van het aantal besmettingen en de kwetsbaarheid van onze doelgroep, aanvullende maatregelen moeten nemen.

We zijn tot de conclusie gekomen dat de bezoeken kunnen blijven doorgaan en hebben onze vrijwilligers geadviseerd om opnieuw goed af te stemmen met hun cliënten en de algemene maatregelen en basisregels te volgen.

Weer een nieuwe episode waarin we opnieuw beseffen hoe dankbaar we mogen zijn met de betrokkenheid en zorgvuldigheid van onze vrijwilligers en medewerkers. We doen het samen!

Ga naar volledig overzicht