Neem contact
met ons op

Nieuws

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Het jaar 2021 nadert haar einde. Een bewogen jaar voor Hulpdienst Nijmegen. Het jaar waarin Loeke afscheid nam, het jaar waarin Vera het stokje als directeur van haar overnam, het jaar waarin we Giselijne hebben verwelkomd als collega, het jaar waarin we na anderhalf jaar weer ‘gewoon’ op kantoor konden gaan werken, het jaar waarin dat laatste toch weer moest worden teruggedraaid, het jaar waarin we heel veel nieuwe vrijwilligers hebben kunnen inzetten, het jaar waarin we druk bezig zijn geweest met een nieuwe uitstraling van Hulpdienst Nijmegen…. maar daarover in het nieuwe jaar meer!

We hebben weer met veel dankbaarheid en plezier mensen aan elkaar kunnen koppelen en blijven dat ook in het nieuwe jaar op dezelfde laagdrempelige, vertrouwde, toegankelijke en warme manier doen.

Deels vanuit ons kantoor op de Groesbeekseweg (zie foto), deels vanuit thuis wensen wij iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Vanwege de feestdagen is de Hulpdienst van 27 december tot en met 31 december gesloten.

Ga naar volledig overzicht