Neem contact
met ons op

Nieuws

Goed voornemen! Lees hier wat ook jij kunt doen om in 2022 weer meer spontaniteit, contact en openheid te krijgen!

5 januari 2022

Het nieuwe jaar is begonnen. Iedereen snakt naar het einde van de lockdown, spontaniteit, vrijheid en noem alle clichés maar op. Zoals ook meer contact met elkaar. En laat dat laatste nu net hetgene zijn waar wij bij de Hulpdienst erg goed in zijn: mensen met in elkaar in contact brengen.

Is dat één van jouw wensen of goede voornemens? Dan is vrijwilliger worden bij de Hulpdienst misschien wel iets voor jou. Laat je inspireren en motiveren door de persoonlijke verhalen van onze vrijwilligers op deze website. Zoals het verhaal van Arjette en haar contact met mevrouw Janssen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Wij kijken ernaar uit.

Gelukkig, spontaan en gezellig 2022!

Ga naar volledig overzicht