Neem contact
met ons op

Nieuws

Vindt u het ook zo leuk om erop uit te gaan?…

De vraag om vrijwilligers/maatjes om er samen op uit te gaan groeit nog steeds hard, zeker nu het mooie weer er weer langzaam aan komt.

Denkt u er wel eens aan om vrijwilliger te worden? Er zijn veel mensen in Nijmegen die we erg blij kunnen maken met uw hulp! Een terrasje pakken, winkelen, naar de bieb of de natuur in? Met uw hulp kan iemand weer even genieten van de buitenlucht, de reuring in de stad, of zelf weer eens iets in een winkel uitzoeken. Voor de meesten van ons de gewoonste zaak van de wereld, voor deze persoon vaak een uitzonderlijk uitje. Het gaat veelal om hulp aan ouderen die mobiel beperkt zijn, alleenstaand of mantelzorgafhankelijk. En het kost vaak slechts een paar uurtjes in de week.

Maakt u graag iemands dag goed en wilt u degene zijn die ervoor zorgt dat deze persoon weer uit kan kijken naar een volgend uitje? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in Nijmegen.

Ga naar volledig overzicht