Neem contact
met ons op

Nieuws

Hulpdienst Nijmegen: vertrouwde hulp in een nieuw jasje

Met veel trots presenteren wij het nieuwe logo en huisstijl van Hulpdienst Nijmegen!

Het is een bijzonder proces geweest om alles waar de Hulpdienst voor staat in 1 beeld en naam samen te vatten. Wij denken dat het ons is gelukt om minimaal twee kerntaken van de Hulpdienst in dit beeld tot uiting te brengen, namelijk Vrijwilligers bij mensen thuis in Nijmegen en Ontmoeting tussen twee mensen.

Al sinds 1959 bieden onze vrijwilligers algemene hulp en mantelzorgondersteuning daar waar nodig is, waar mensen niet terug kunnen vallen op bekenden uit hun omgeving en waarvoor geen professionele hulp bestaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bezoek en een praatje, samen wandelen, boodschappen doen, hulp bij vervoer en begeleiding naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, eenvoudig tuinonderhoud en kleine klusjes in huis.

Wilt u ook hulp geven of hebt u hulp nodig, neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar volledig overzicht