Neem contact
met ons op

Nieuws

Gezamenlijke Aanpak van complexe en urgente praktische hulpvragen in Nijmegen

De Vrijwilligerscentrale Nijmegen is in nauwe samenwerking met Sterker Sociaal Werk, Bindkracht10 en Hulpdienst Nijmegen het project Gezamenlijke Aanpak (GA) gestart. Met een A-Team (Aanpakkers Team) van vrijwilligers willen de organisaties urgente en complexe praktische hulpvragen opvangen.

De hulpvragen zijn afkomstig van mensen die zelfstandig in Nijmegen wonen, niet terug kunnen vallen op mensen uit hun omgeving en vanwege onvoldoende financiële middelen geen professionele hulp in kunnen schakelen.

De vrijwilligers van het A-Team steken met veel enthousiasme en aandacht hun handen uit de mouwen, alleen of samen met andere vrijwilligers. Zij worden gecoördineerd door een medewerker van het projectteam.

Wilt u meer informatie over het project Gezamenlijke Aanpak? Klik dan hier of kijk op de website van de Vrijwilligerscentrale (Gelderse Handen) waar vrijwilligers zich kunnen aanmelden voor het A-Team.

Ga naar volledig overzicht