Neem contact
met ons op

Nieuws

Vrijwilligers en medewerkers van Hulpdienst Nijmegen wensen u hele fijne feestdagen!

In de huizen en straten van Nijmegen zijn de kerstlampjes weer aan. Weliswaar wat minder dan in voorgaande jaren. De energiecrisis en inflatie treft ons allemaal en dwingt ons bewuste keuzes te maken. Dit valt niet mee. Het vraagt om een behoorlijke aanpassing van jarenlange gewoontes, en het veroorzaakt mogelijk zorgen en zelfs angst. Het is dan ook niet gek dat mensen momenteel geneigd kunnen zijn om, net als tijdens de coronacrisis, wat meer naar binnen te keren.

Wij hopen dat deze periode er ook een kan zijn van samen-zijn en naar elkaar blijven omkijken, begrip blijven tonen voor elkaar en elkaar af en toe een hart onder de riem steken. Dat we oog kunnen blijven houden voor kleine lichtpuntjes en geluksmomentjes. Een glimlach, een lief berichtje, een fijn gesprek, een zonnestraal… het kost niets en het bereikt veel.

Hiermee wensen wij u allemaal fijne kerstdagen en een heel mooi Nieuwjaar.

Vanwege de feestdagen is de Hulpdienst van vrijdag 23 tot en met vrijdag 30 december gesloten.

Ga naar volledig overzicht