Neem contact
met ons op

Nieuws

Vrijwilligerscafé Nijmegen – woensdag 25 januari

Het Vrijwilligerscafé is er voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij Nijmeegse organisaties, burgerinitiatieven en andere geïnteresseerden. Een ontmoetingsplek waar vrijwilligers in een ongedwongen sfeer ervaringen met elkaar uit kunnen wisselen.

Woensdag 25 januari is er weer een Vrijwilligerscafé waarbij twee energiecoaches zijn uitgenodigd om te komen vertellen over het energieplafond, energie bezuinigen en wat kun je wel of niet inzetten/aanschaffen, tips & tricks, do’s & don’ts. De energiecoaches nemen ook materialen mee en laten zien hoe die te gebruiken zijn.

Wanneer: woensdag 25 januari
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Huis van Compassie, Vlietstraat 20-B, 6542 SL, Nijmegen

Voor meer informatie kijk op www.geldersehanden.nl/nijmegen of www. nijmegenstadvancompassie.nl

Ga naar volledig overzicht