Neem contact
met ons op

Nieuws

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2024 – kantoor gesloten van 25 december tot en met maandag 1 januari

We sluiten bijna het 64e jaar in het bestaan van de Hulpdienst af. Zoals ieder jaar rond deze tijd hebben we ook nu weer in de afgelopen weken heel veel vrijwilligers en cliënten gebeld en gesproken. Het geeft ons altijd weer een enorme positieve boost om te horen hoe goed de wederzijdse contacten verlopen en dat mensen zich door ons en onze vrijwilligers zo enorm gezien en geholpen voelen. Hier doen we het met z’n allen voor, al zoveel jaren en ook in het nieuwe jaar zullen we dat weer op dezelfde laagdrempelige, vertrouwde, toegankelijke en warme manier doen.

Wij wensen u allemaal hele vrolijke feestdagen en alle goeds voor 2024!
(Van onze vrijwilliger Bas kregen we dit vrolijke filmpje doorgestuurd.)

In verband met de feestdagen is het kantoor van de Hulpdienst gesloten van maandag 25 december tot en met maandag 1 januari.

Ga naar volledig overzicht