Neem contact
met ons op

Nieuws

Goede voornemens: Vrijwilligerswerk bij Hulpdienst Nijmegen

Met alle beste wensen voor het nieuwe jaar gaan zoals gewoonlijk ook weer goede voornemens gepaard.
En laten wij het nu altijd heel leuk vinden om nieuwe vrijwilligers te kunnen verwelkomen!
De Brug Nijmegen maakte zaterdag 6 januari jl ruimte in de krant voor een oproep van ons.

“Vrijwilligerswerk bij Hulpdienst Nijmegen betekent dat je heel direct iets kunt betekenen voor iemand die dat nodig heeft. En dat in hooguit een paar uurtjes in de week. Voor jouw gezelschap, hulp bij de boodschappen, wandeling of een klusje in huis krijg je waardering en het geeft voldoening”, aldus Hulpdienst Nijmegen.

“Je komt met mensen in contact waarmee je anders misschien wel nooit in contact zou zijn gekomen. Ons vrijwilligersbestand is heel divers van jong tot oud, mannen en vrouwen en van verschillende nationaliteiten. En iedere vrijwilliger meldt zich bij ons aan met een eigen unieke motivatie.”

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismaking. “Tijdens deze kennismaking bespreken we uitgebreid wat we voor elkaar kunnen betekenen, hoeveel tijd je te besteden hebt en wat je graag wilt doen.” 

Ga naar volledig overzicht