Neem contact
met ons op

Nieuws

Alex: 25 jaar vrijwilliger bij Hulpdienst Nijmegen

Alex Pijman: In februari 1999 meldde hij zich, na het zien van een oproep in het stadskrantje, aan bij de Hulpdienst. En nu, 25 jaar en vele prachtige ontmoetingen later, is hij nog steeds met een ‘Nijmeegse nuchterheid’ trots op dit vrijwilligerswerk.

‘Ik was vroeger best een bleu jongetje. Niet alleen mijn schoonmoeder maar ook de Hulpdienst hebben mij uit mijn schulp gehaald’, vertelt hij openhartig. In een eerder interview voor de website van de Hulpdienst vertelde hij ook al dat dit vrijwilligerswerk niet alleen de ander goed doet, maar ook hemzelf. ‘Terwijl we verhalen en gebeurtenissen delen, vliegt de tijd. Als ik weg ga, zie ik hem stralen. Het doet me goed.’

Bedankt Alex en we hopen, net als jij, dat je op deze manier nog lang prachtige mensen kunt blijven ontmoeten!

Wil je het hele interview van Alex lezen, klik dan hier.

Ga naar volledig overzicht