Neem contact
met ons op

Nieuws

Jaarverslag 2023

2023 was niet het makkelijkste jaar voor Hulpdienst Nijmegen. Met een toenemende hulpbehoefte aan informele zorg en 2 langdurig zieke medewerkers, heeft het team samen met de vrijwilligers flink wat zeilen bijgezet voor de goede zaak. En dat is gelukt: 522 inwoners van Nijmegen hebben hulp kunnen
ontvangen en daarvoor heeft het team 278 vrijwilligers kunnen inzetten!

En dat is wat Hulpdienst Nijmegen kenmerkt: Met korte lijnen kunnen inspelen op de huidige realiteit met altijd een focus op waar het echt om gaat, namelijk het tot stand brengen van prachtige ontmoetingen tussen mensen waar alle partijen mee geholpen zijn; hulpvragers, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers.

Wij hebben dan ook opnieuw met gepaste trots dit jaarverslag samengesteld en hopen u als lezer een treffend beeld te geven van het werk wat in 2023 is verzet door alle vrijwilligers en medewerkers!

Klik hier voor het jaarverslag.

Ga naar volledig overzicht