Neem contact
met ons op

Nieuws

Kom op de koffie bij Hulpdienst Nijmegen

Overweeg jij wel eens om vrijwilligerswerk te gaan doen? En weet je nog niet zo goed hoe of wat? Hoeveel tijd zal het je gaan kosten, wat wordt er van je verwacht, wat vind je überhaupt zelf leuk om te doen? Allemaal hele logische vragen die een drempel kunnen opwerpen waardoor het plan vaak toch maar weer even de ijskast in gaat.

Om die drempel te helpen verlagen openen wij bij de Hulpdienst Nijmegen iedere dinsdagmorgen tussen 10 en 11 uur de deur van ons souterrain en ben je welkom voor een kop koffie of thee. Wij informeren jou dan graag over alles wat je van ons mag verwachten.

De deur is dan tegelijk ook geopend voor Hulpdienst vrijwilligers die vragen hebben over het contact met hun cliënt of gewoon even willen bijpraten. En deze vrijwilligers kunnen dan meteen uit eigen ervaring aan jou vertellen wat vrijwilliger zijn bij iemand die wat extra hulp kan gebruiken precies inhoudt.
Cirkeltje rond!

Dus kom gerust en vrijblijvend langs, de deur van ons souterrain staat open, aanmelden is niet nodig. 

Zien we je bij ons op de koffie?

Wanneer: Iedere dinsdagmorgen van 10 tot 11 uur
Waar: Hulpdienst Nijmegen, Groesbeekseweg 38, Nijmegen
024-3228280 / www.hulpdienstnijmegen.nl

Ga naar volledig overzicht