Neem contact
met ons op

Nieuws

Verschillende mogelijkheden van Mantelzorgondersteuning vindt u in de Respijtzorg Wijzer 2024

Mantelzorg Nijmegen (onderdeel van Sterker Ouderenwerk) heeft de respijtzorgwijzer vernieuwd en opnieuw uitgebracht.

De Respijtzorg Wijzer geeft een overzicht van organisaties, die in de gemeente Nijmegen respijtzorg bieden. Per organisatie worden verschillende onderwerpen belicht die voor mantelzorgers en voor de persoon voor wie zij zorgen belangrijk zijn. In deze Respijtzorg Wijzer vind je ook informatie over andere vormen van ondersteuning, tips voor het overdragen van de zorg, vergoedingen door zorgverzekeraars, wetten en verlofregelingen. We hebben ook wat handige websites voor mantelzorgers op een rijtje gezet. De Respijtzorg Wijzer vind je hier.

Ga naar volledig overzicht